Kuten tossa aiemmin kirjoitinkin, niin paketin olin hakenut postista. Mutta tässä on vähän sairastettu nyt enterovirusta ja on ollut kaikkea pientä hässäkkää... näin joulun alla kun tuppaa olemaan. Tosin ei olisi tarvinnut IV-koneen jäätyä ja uittaa vaatehuonetta puolilleen, eikä hiirien syödä mun askartelutarvikkeitani tai kuolla välikattoon haisemaan.

Mutta mutta. Kaiken tämän keskellä oli niin ihanaa saada tämä joulukuun paketti salaiselta leivontaystävältä <3

Kovasti sitä odotin ja aina kun postissa poikkesin, varoiksi tiedustelin paketin perään, jos ne taas sen lapun vaikka hukkaavat.

Paketti oli oikein mieluinen, tykkäsin siitä kovin!

Se sisältä löytyi seuraavaa:

*Aivan ihana itse tehty kortti <3

*Kanelitankoja (voi mikä tuoksu... näitä tarviin varmasti... omenavaniljakiisseliä alkoi heti tehdä mieleni)

*Glögimaustetta, en olekaan itse glögiä tehnyt, vaikka kovin siitä tykkään.

*Kuivattuja karpaloita, uusi tuttavuus täysin =)

*Kultaisia rusinoita, sultsinoita, ihanaa kiitos! Nämä kuuluvat myös tuttuihin ja rakkaisiin juttuihin lapsuudesta.

*Piparimuotit, lumiukko ja joulupukki... kotiväkeä vähän nauratti, että mistä sly arvasi, että keräilen erilaisia piparimuotteja ja että mulla ei vielä näitä ollutkaan :D Just tossa joku viikko sitten sanoin miehelle, että tarvis rakentaa keittiöön joku sellanen kiva juttu, mihin voisin laittaa kaikki hienot piparimuottini esille. Että vieraatkin näkis millanen kokoelma mulla on. Lapsistakin se on hauskaa, kun alkavat leipoa ja hakevat koko ison muovikassillisen niitä esiin ja jokanen voi valkata vaikka kymmenen omaansa.

*Silikoninen lumiukkomuotti. Tästä sitten taas lapset tykkäs eniten :D Kilvan ne miettii mitä sillä vois tehdä. Luulenpa, että voisin kokeilla ekana semmosta helppoa ja hauskaa mikrosuklaakakkua.

*Talvisia ja jouluisia selvettejä, nämä menee joulupöytään!

Kiitos oikein paljon tästä todella kivasta paketistasi! Tuskin tässä maltan viimeistä (niin pian tämäkin menee) pakettia odottaa. Mutta tosi ihanaa, kun on joulut vietetty, niin sitten on tulossa vielä tämmänen ihana yllätys uuden vuoden aluksi.

Kiitos ja Oikein Ihanaa Lämpöistä Joulua ja Onnellista, leivontarikasta, Uutta Vuotta 2010 sinulle SLYni!

Minna