Ellan kanssa tehtiin sitten konvehteja sillä ihanalla konvehtimuotilla, jonka taannoin voitin. Aika suttaamista oli tämä meidän touhumme, Ella seisoi tuolilla, minä pilkoin tummaa suklaata, mikro piippasi, Ella hyppäsi tuolilta ja nappasi vaalean suklaan kulhon mikrosta, käännyi katsomaan, tuli kolari ja vielä kovat suklaat lentelivät pitkin keittiötä. Ja sama vauhti jatkui oikeastaan loppuun asti, että vaikka muotissa oli 15 koloa, näytillä on vain 14, koska yksi "tarttui" Ellan sormiin puolikovana :D Mutta on tosi hauskaa puuhaa kyllä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei puuttunut. Ella oli myös sitä mieltä, että suklaata pitää laittaa kauhea keko jokaiseen koloon. 

No, näissä meidän harjoittelukappaleissa on siis valkoista ja tummaa Rainbown leivontasuklaata ja täytteenä Turkinpippuricrushia Mikan toiveesta.

Ai niin, voittamaani Marianne crushia käytin jo puoli pussia tiikerikakun tummaan raitaan. Oli kuulkaa hyvää!!! Siksi mulla ei ole kuvaakaan, kakku katosi samantien parempiin suihin, hyvä kun itse sain pari siivua maistettua.

Ja sitten ekoiluja: Eeliksen Nokian saappaat meni takaa varresta halki, liekö ollut ihan tekovika, kun molemmat halkesivat. Ensin ajattelin viedä ne roskikseen, mutta sitten muistin mummini kalossit. Ja tuumasta toimeen, sakset käteen ja Eelikselle kalossit jalkaan. Eelis oli itse aivan intona näistä jalkineistaan. Monet pienet pojat kun tykkäisi jostain syystä pitää kumppareita kelillä kuin kelillä.

Kovasti halusi laittaa ne kouluunkin ja sitten kun oli eka pikkuisen sateinen päivä sanoin, että nyt voit laittaa jos haluat. Ja kyllähän Eelis halusi!

Vaan kova on tuo lasten maailma, tokaluokkalaistenkin kesken. Pari poikaa oli sitten nimitellyt Eelistä ja pilkannut hänen kalossejaan koko päivän ja pojalle tuli todella paha mieli. Eeliksellä on onneksi hyvä itsetunto ja kun sisaruksetkin tsemppasivat häntä kilpaa olemaan rohkeasti oma itsensä, mieli tulikin paremmaksi.

Mutta tässä kohtaa meidän tulee taas muistaa tämä aikuisten esimerkin tärkeys, lapset eivät opi pilkkaamaan toisiaan, jos kotona ovat saaneet toiset ihmiset hyväksyvän ja arvostavan mallin. Meillä on paljon oppimista vielä, että osaamme jokainen iloita toisistamme ystävinä ja suurena rikkautena vaatteista ja ulkonäöstä huolimatta.

PS: Essi sanoi Eelikselle, että sä olet kuule uuden lookin alulle pistäjä, kohta kaikilla on kalossit! Saas nähdä, joko crocsit ja converset sai haastajan ;)