Tänään oli aivan mahtava keli hiihdellä, joten mekin Ellan ja Eeliksen kanssa käytiin vähän hohtavilla hangilla.



Pajunkissat kukkivat Eeliksen suureksi ihmeeksi ja Ella kuskasi eskarin Uuno-nallea repussaan ihmettelemässä jäniksen jälkiä.



Eelis halusi ottaa kuvan myös minusta. En muista olenko ennen edes itsestäni kuvaa tänne laittanut, mutta nyt näette kuitenkin, että pysyn ainakin paikallani suksilla pystyssä ja hanki kantaa jopa minut. Päässäni minulla on Novitan Huopanen langasta neulomani ja koneessa huovutettu kukonhelttapipo. Sen ohje löytyy jostain vanhasta Novita lehdestä. Tämä on ehdottomasti lempipäähineeni, vaikkakin huopui vähän liikaa ja on hieman liian matala mm. otsan kohtalta. 



Tässä kuva näistä joulupalloistani, toinenhan oli jo viime postauksessa sen Annin Danbon kanssa. Alempi on malli numero 1 Lumikristalli ja ylempi se Sydänverkko nro 31. Molemmissa lankana Novitan Nalle ja puikot nro 3.



Ja vielä eka neulottu pääsiäismunani, malli on Arnen ja Carloksen, löysin sen netistä. Lankana Novita Nalle aloe vera ja vihreä on Novita woolia, puikot kuten palloissa. Näitä palloja ja munia sun muita varmaan lisää jatkossakin, erittäin koukuttavaa näiden neulominen... varoitan!