Kolme kuukautta on taas kulunut ja eilen hain tämän SLY17 kierroksen viimeisen paketin postista. Tämä on tällä erää viimeinen muutenkin, sillä en ole ilmoittautunut nyt mukaan seuraavalle kierrokselle. Olenhan ollut jo mukana kahdeksan kertaa, joten on aika etsiä jotain muuta vastaavaa mukavaa tai ainakin hyvä pitää pientä taukoa.

No, mutta paketin hain ja aivan mahtavan tälläkin kertaa. SLYni kertoo, että heillä ei varsinaisesti mitään dieettejä tms harrasteta, vaan - kohtuudella saa syödä kaikkea - on heidän joka päiväinen ohjenuoransa. Tämä on minustakin ihan kaikista paras tapa. Olen itse kokeillut joskus mm. karppaamista, mutta mahani ei sitä kestä, kolmen viikon jälkeen oli niin kovia kramppeja, että oli pakko luopua moisesta.

Kevyt voi olla myös jotain hyvää, kirjoittaa SLYni Susanna Rusinanten leipomuksista. (Olen blogissasi aina silloin tällöin vieraillut, tykkään siitä nimittäin, mutta enpä arvannut sinun olevan yllätysteni takana.)

Mutta eiköhän tässä tarpeeksi höpinöitä, eli yllätyksestäni löytyi: mangoviipaleita, hunajaa, mantelilastuja, kuivattuja mustikoita, kaksi bountya ja kivoja pirtsakan keltaisia servettejä. Ohjeita oli mukana kolme kappaletta; mustikka-kookospatukat (luulenpa, että näitä voin syödä ihan kohtuuttomastikin), veriappelsiinimousse ja marja pavlova. Pavlovaa on pitänyt usein tehdä, on aina jäänyt, mutta nyt on hyvä syy kokeilla sitäkin. Paketista löyneet ainekset liittyvät näihin kolmeen reseptiin, joten pääsen kivasti alkuun niillä.

Kiitos Susanna kivoista yllätyksistä, olen tykännyt niistä kovin. Lähettämäsi taatelisalaattiresepti on ollut kovassa käytössä, vaikka se ei täällä blogissa olekaan näkynyt. Itse asiassa minulla on ihan kuvakin siitä, kun tein ekan kerran sitä 17.12.... ja laitan sen tähän lopuksi. 

Mukavaa kevättä ja tulevaa kesää myös Sinulle, ja toivottavasti täällä blogimaailmassa taas tavataan.

Minna