Kyllä minä olen aina välillä paneutunut sen SYTYCK haastetyöni valmistumiseen. Metodinihan oli se "hitaasti, mutta varmasti".

Älyttömän hankalaa aloittaa kerrokset eri tavalla mihin on tottunut, eli viemällä lanka aina silmukan edestä. Näin kirjassa neuvotaan tekemään ja minähän teen. Ja ihan mukavan näköistä tuosta reunasta näin tuleekin. Pikku hiljaa alkaa myös sujumaan nuo seitsemän langankiertoa ja etenkin niiden yhteen neulominen nurjalla! Kauhea laskeminen joka kerta, että on ottanut ja neulonut kaikki seitsemän, tai kohta saa palata edelliselle kerrokselle korjailemaan... kun huomaan työn levenneen useamman silmukan verran.

Mallineulekin alkaa jo sujua jotenkin, vaikka vähän väliä on pakko katsoa kirjasta mallia vielä... ei ole vielä iskostunut takaraivoon. Mutta eiköhän se iskostu, kun pitää saada ne kaikki 31 mallineuletta ennen sitä toista päätä neulottua. Huh!

Niin juu, aloin sitten kuitenkin neuloa tätä siitä Novita Nallesta... se on vähän liian paksua, mutta en oikein muitakaan sopivia löytänyt helposti.

Olkapääkin risoo, nyt jo, vaikka neuleella ei ole tuon enempää pituutta.