ja hauskaa, että maailmassa on olemassa yksi sellainen Riina! 

Riina järjesti joku aika sitten hauskan ja jännittävän tempauksen blogissaan: Jännitystä blogeihin -jutun, johon minutkin oli arvottu osallistumaan. Vasta viimeisenä päivänä aloin saada jotain käryä mistä on kysymys, eli miten plussat ja kommentoinnit liittyivät toisiinsa. 

Kaiken sen lisäksi, että Riina järjesti tämän hauskan tempauksen, joka tosiaan piristi kovin bloggaamista ja sain useamman uuden inspiraation mm. ne Ent-tun homemadesubit ja sitten Piutin tonttu, joka odottelee itse asiassa tuolla hamettaan ja viimeistelyä. Ja olihan siellä limppua ja vaikka mitä linkitettynä... kannattaa muuten käydä vilkaisemassa nuot linkit!

Niin, mutta siis kaiken lisäksi, ihanainen Riina oli sitten vielä laittanut minulle postitse yllätyksen ja sain sen eilen. Ihanasti hymy nousi huulille, kun ajattelin Riinaa avatessani kirjettä, josta paljastui kaikkea pientä hauskaa.

Laitoin ne tähän jouluiseen kulhoon näytille: kortti "Joulu on jo matkalla luoksemme" -tekstillä. Tosiaan Riina, sitä tuli eilen taas pieni palanen lisää postin mukana <3.  

Sitten suu makiaksi namusilla ja teetä, joista yksi tuossa putkilossa on Riinan oma sekoitus. Keitin heti kupposen Riinan teetä, se oli hauskan lämpimän pikkuisen hiipivän piristävän makuista. Sellaista, että tekee mieli juoda toinenkin kupillinen, jotta voisi saada esiin kaikki salaperäiset makuyhdistelmät. 

Oli vielä poromagneetti jääkaapin oveen ja soma helmistä tehty enkeli, joka pääsee joulukuusemme oksalle! Minulla on taas yksi tarina lisää, jonka voin kertoa joka joulu lapsille (ja itselleni) kuusta koristellessani. Se on pieni tarina Riinasta, joka muistutti mieleeni, kuinka paljon hyvää tässä maailmassa on vielä jäljellä.

Kiitos Riina ja kiitos, että on olemassa Riina!

Lämpimin ja rakkain ajatuksin kiittäen;

Minna