Nyt on päästy niin sanotusti itse asiaan!

Tuoreet fiilikset: Vatsaa kourii, päässä pyörii vaikka mitä asiaa. Muistanko, osaanko, tuleeko tästä mitään. Mitä nuo muut kisaajat nyt miettii ja tekee, voi vitsi, noin hienoja noillakin. Äch.. ei tästä räpeltämisestä tule mitään. Ja pahus, jotkut on käyttäneet dopingiakin ja minä en tajunnut edes sitä yrittää. Mutta ehtiihän sitä, ajattelin Mietaan Jussin tapaan käyttää mustikkasoppaa. Se ei varmaan näy edes testeissä kovin pitkään, kunhan muistan pestä naamani ja pidän suuni kiinni (mikä on sinänsä mulle aika vaikeaa) ettei sininen kieli näy.

Tekniikkani tässä kisassa (paljastan sen kaiken uhalla, senkin, että joku kanssakisaaja nyt voi tämän metodini kopioida) 

HITAASTI JA VARMASTI

Aloitin ihan perusteista ja olen tosiaan tekemässä sitä Madlin huivia eestiläiseen tyyliin. Käytännössä siis jouduin opettelemaan uudelleen tämän silmukoiden luomisen neulomalla. Olen tällä tekniikalla luonut silmukoita kai ala-asteella viimeksi (ja siitä on vähän  aikaa, vaikka olenkin aika nuori vielä;) )

Kestävyys lajihan tämä on: SYTYCK. Ja aikomukseni on tämän lopussa olla asiantuntija Valssin ja foxtrotin suhteen. Että sitten pystyn neulomaan ehkä näitä juttuja samalla kun katson telkkaria... ja meinaan niin että tiedän mitä telkussa menee. Nyt on  vielä aika hiljasta sillä rintamalla.

Show must go on

tulkoon vaikka mitä!

Tosin toivottavasti ei käy näin :(

Minna