Tällä hetkellä on työn alla tosi monta neuletta, on noita keskosten pikkusukkia ja tumppuja, joita on jo valmiinakin, mutta voisin laittaa niistä vaikka yhteiskuvan ennen kuin lähetän ne eteenpäin.

Mutta eilen valmistui nämä valkoiset villasukat Essille. Hän pyysi juuri tälläisiä YO-kirjoituksiaan varten. Alkuperäinen malli on Novita Kesä 2010 lehdessä, joista nämä on tehty mukaellen. Kuvion pitäisi esittää kultaista lyyraa.

Lankana on Novita Nalle ja Novita gold. Sukkien koko siro 42 =)

Kyllä pitäisi nyt kirjoitusten sujua oikein hyvin, ei ole ainakaan sukista kiinni vai mitä? 

Sitten valmistui myös Eelikselle sukat, pojan vaan jalka kasvaa, en oikein tiedä edes mitä kokoa jalka mahtaa olla. Mutta nyt kun koulussa on luisteltu ja hiihdelty, huomasin, ettei ole oikein sopivaa sukkaa pojalle.

Neuloin ihan perussukat, sileällä varrella Schoeller&stahl:n Fortissima socka Mexiko color -langasta. Oli niin kivan väristä. Puikot nro 2 1/4.

Tänään on ollutkin aivan ihana ulkoiluilma ja Ella, Eelis ja Leevi ovat olleet monta tuntia ulkona hiihtämässä ja potkukelkkailemassa. Kohta pitäisi lähteä sytyttämään nuotiota, meillä on tänään vielä ohjelmassa iltanuotio ja makkaranpaistantaa :p