Tänään saapui SLY14 kierroksen viimeinen yllätys. Oli jännittävää ja samalla haikeaa saada se, jännittävää saada selville kuka oli yllätysteni takana nämä kuluneet kolme kuukautta ja samalla haikeaa, sillä nyt tämä rinki on päättymässä. Enkä ole lähdössä nyt seuraavalle kierroksellekaan (ilmoittautuminen on käynnissä), on tulossa yo-juhlat ja muutenkin olen monasti ajatellut pitää taukoa. Niin hauskaa kuin tämä SLY juttu on ollutkin.

Joka tapauksessa, posti toi minulle tänään jälleen kerran aivan mahdottoman kivan paketin. Huhtikuun teema oli kevät/pääsiäinen. Emo kehoitti laittamaan mm. auringonsäteitä pakettiin. Ja kyllä! Slyni on tässä onnistunut oikein hienosti.

Katsokaa:

Mitkä ihanan keväiset auringonsäteet!

*Marimekon servettejä

*Keltaista Sallisen marsipaani (olisiko taas aika tehdä narsisseja?)

*Ihanat keväiset Iloleipurin piparkakkumuotit, paketin takana reseptikin. Ella ihastui hirmuisesti tuohon kukkaruukkuun (joka valitettavasti ei oikein näy kuvassa)

*Pikkuruisia suklaamunia iso pussillinen :p

*Bounty patukoita, lemppareitani, ekaa kertaa tosin maistan nyt tätä tummaa... nämähän menee jo oikeastaan kesän makuihin palmuineen =) Aivan ihanaa tuo tummakin, tykkään siitä varmaan jopa enemmän kuin tuosta tavallisesta... ainakin näin ensimaistamisen jälkeen.

*Tutti Frutti crushia, tätä meillä kuluu

*Ihanan oranssinpunaista pastaväriä.

Ja tietysti myös kortti. SLYni pääsiäiseen kuuluvat puput, tiput, suklaamunat, kirkkaat värit... niin minunkin. Pääsiäisen aika on oikein ihanaa, vähän niin kuin joulu, mutta ilman sitä lahjastressiä! 

Näiden ihanien SLY14 pakettien takana on blogiton Teija. Lämpimät kiitokset kaikista hienoista ja hyödyllisistä yllätyksistä, joita olet minulle lähettänyt. Olet hienosti onnistunut teemoissa. Oikein makoisaa ja mukavaa pääsiäistä ja kevättä Sinulle myös! Ja jos milloinkaan keksit aloittaa blogin pitämisen, laitathan osoitteen heti minulle.

Minna