Tänään saapui kaksi pakettikorttia postilaatikkooni. Arvasin toisen olevan postia sly:ltäni, koska hän vinkkasi tuossa aiemmin, että paketti on jo melkein postini hyllyllä :D

Ja sitten kovasti ihmettelin, että mitä ihmettä tämä toinen kortti nyt on... enhän minä mitään ole edes tilannut pitkään aikaan. Postissa sitten vielä enemmän ihmettelin, kun paketit eteeni annettiin. En sentään siellä alkanut availemaan kääröjä, eli tuhatta ja sataa oli ajettava kotiin takaisin. Etenkin, kun Ella jäi kotiin isoveljen kanssa odottelemaan jännää salaisen ystävän pakettia.

Ja kyllä kannatti Ellan odotella, sillä toinen paketti olikin extramuistaminen ihanalta salaiselta ystävältäni ja nimenomaan lapsille ajateltu. Myös Aten silmät kirkastuivat kovin, kun korttia luin ja selvisi, että myös hänelle oli suklaata tullut.

Ja katsokaa mitä lapset saivat:

*Ihanalla vihreällä ZAKin tarjottimella

*Pupu aiheisia servettejä

*Pääsiäiskuvioituja kartonkisia lautasia

*Kolmea eri sorttia suklaata, kinder schoko bons'ja ja pupuja, sekä vielä neliskulmaiset suklaanapit, joissa niin          herttaiset kääreet päällä... kuin kiiltokuva konsaan.

*Ihanan keväisen väriä koristelunauhoja

*Ja suloinen pupukorttikin vielä.

Tuhannesti kiitos tästä extrayllätyksestä! Se todellakin osasi yllättää niin ihanasti. Ja ilahdutti todella todella paljon <3