Leivoin vierasta varten pääsiäisaiheisen täytekakun. Käytin koristeluun nyt SLY:ltä saamaani sokerimassaa, josta tein joku aika sitten elämäni ekat sokerimassakoristeet, enkä kyllä narsissejakaan ole ennen tehnyt. Sokerimassa olikin tosi jännän tuntuinen käsissä. Siitä oli kiva tehdä koristeita. Narsissejen lisäksi tein tuollaisia pikkukukkia noista kaulimani massan reunapaloista. Narsissien alaosan tein tavallisella isolla liljamuotilla, ja painelin niihin vähän kuviota ja elävyyttä. Kukan keskiosan reunan ajelin taikinapyörällä. Heteiden varret on rakettispagettia, mutta se oli mielestäni kovin paksua ja mietin, että varmaan ohut nuugeli olisi kyllä sopivampi tähän tarkoitukseen. Flora vispi pursotukset ja reunossa krokanttia, jonka myös sain SLYltäni =)

Vähän lähikuvaa kukista. Muistakaa nyt, että ekat kyseessä ko. massalla ja muotoa. Heteiden päät olisi kannattanut värjätä ruskeaksi kaakaolla.

Lehdet on vihreää marsipaania pajunkissat sulatettua suklaata, kokeilin myös sen silikonisen pursoituskynän käyttöä tähän ja se on muuten tosi kiva kapine. Kiitos siitä vielä kerran SLYlleni! Kakkuna perus 6 munan kakku, täyte vadelmamoussea ja -hilloa. Kostutus spritellä.