Helmikuussa vihdoin keksin millaiset verhot voisin tehdä meidän keittiöön työpöydän yläpuolella oleviin ikkunoihin. Aika kauan tätä on pohdittukin, kun on täällä asuttu jo sentään kolme vuotta... mutta kun muutettiin, päätettiin, että tehdään kaikki sitä mukaa kun hyvältä tuntuu. Keittiön ikkunoiden verhot on ollut erittäin usein mietinnässä, mutta tuloksetta.

Sitten näin kivan väristä lankaa; Novita Kotiväki, tuollainen vihertävä sävy ja tykästyin siihen. Pitkään eri malleja mietittyäni päädyin virkkaamaan melko kapeat verhot, ettei valontulo estyisi turhan paljon. En ole vielä varma tykkäänkö lopputuloksesta vai en, mutta se on selvä, että on se ikkuna nyt tyhjää parempi.


Keittiö ei ole kaikista helpoin kuvattava, kun pitää keskellä katossa olevaa liesituulitinkupua vähän väistellä.


Ja kuvakulmatkin vähän vetävät kieroon, kun on tämä normia korkeampi huonekorkeus meillä.


Näkee ainakin sen verran tästä kuvasta, että se minun inkivääri on kasvanut reilusti yli metrin mittaan, mutta sitä ei näe,  että ruukusta työntyy tällä hetkellä noiden kahden verson lisäksi viisi uutta verson alkua.

Verhon malli löytyy Lea virkkausideoita nro 1 lehdestä. Olen aikaisemminkin virkannut tätä mallia, nimittäin sinisen pikkuverhon yläkerran vessaan.