Sain aivan ihanan tunnustuksen, tälläisen kiiltävän pokaalin!

Sen minulle antoi Kesän lapsi -blogin Minna. Kaimallani on todella upea blogi, joten ei ihme, että on saanut tälläisen pokaalin.

Tämän tunnustuksen myötä minun pitäisi kertoa 10 asiaa itsestäni ja sitten jakaa tämä kymmenelle ihanalle blogille eteenpäin.

Kauhean vaikea keksiä mitä kertoisin... mitähän yleensäkin olen jo kertonut!?! 

1. Olenko kertonut, että pelaan Farmville nimistä peliä facebookissa? Tiedän, monet hymähtävät ja ajattelevat, että mitä ajan tuhlausta ja toiset taas ajattelevat, että ai tuokin pelaa. Se on vähän sellainen on/off juttu. Mutta minä olen pelannut sitä lähes pelin alusta asti. Ja leveleitä on jo yli 100. Farmini kertoo minusta oikeastaan ihan kaiken; siellä on nimittäin kaikkea iloisesti huiskin haiskin. Farminaapurini nauravat minulle, kun saatan kadottaa "puuviidakkooni" isojakin rakennuksia yms. No, se farmista. En vietä siellä aikaani tuntitolkulla kuitenkaan...

2. Oikeassa elämässä on nyt addiktoitunut pahasti laamoihin (ja se on erään puhelinfirman syytä aivan yksin omaa). Ennen en pitänyt laamoista lainkaan. Nyt olen perehtynyt niiden hoitoon ja toden totta, hämmästynyt... laamoille pidetään oikeasti agilitykisoja!! Haluaisin laaman niin kovin omakseni.

3. Pidän muistakin kotieläimistä; ylämaanlehmistä, kanoista, lampaista ja tietysti Kaaposta... joka kyllä on vain "äidin oma pieni karvapoika", eikä mikään kotieläin tai onko edes lemmikki enää tällä tasolla :D

(Kaapo karvanlähdön aikaan)

4. Tänä syksynä aloitan partiossa pitkästä aikaa vetämään sudenpentulaumaa. Se on mielestäni tärkein tehtävä koko harrastukseni tiimoilta. Toivon, että voisin näyttää tietä niin, että mahdollisimman moni ottaisi partion elämäntavakseen, ei pelkästään harrastuksekseen. SIllä partio on niin paljon enemmän kuin harrastus. Partiolupaukseni on yhä kantava voimani elämässäni. 

5.  Rakastan rajuilmoja ja ukkosta, rankkasateita ja muita äärimmäisiä sääilmiöitä... paitsi en tykkää hirmuhelteistä. Silti tajuan ottaa ne vakavasti, enkä uhmaa luonnonvoimia. 

6. Tykkään leipoa leipää ja pullaa. Välillä vaan vähän lannistaa leipomisintoa se tosiasia, että vaikka leipoisi kuinka paljon, niin aina on kaappi tyhjänä kun vieraita tulee (ellei ole erikseen sitä varten leiponut). Kyllä tämä pesue pitää kavereineen huolen, että mitään ei tarvitse kompostiin kantaa =)

7. Vuorokaudessani on aivan liian vähän tunteja kaiken sen tekemiseen, mitä haluaisin tehdä! En enää jaksakaan tehdä mitään isompia suunnitelma, vaan teen mitä ehdin... loput jää sitten seuraavaan päivään.

8. Tiesittekö muuten, että olen alkanut koulutieni 70 luvulla Karinaisten kyläkoulussa. Luokallamme oli neljä oppilasta, kolme tyttöä ja yksi poika. Kouluun ei voinut laittaa hametta päälle, sillä pojilla oli kova vimma nostella tyttöjen hameenhelmoja. Ei taida nykypäivän poikia moiset helmojen nostelut pahemmin kiinnostaa, eikä kai vedetä enää letistäkään. En ole ainakaan moisesta Leeviltä kuullut, hän käy nyt sitä samaa koulua.

9. Tykkään muuten ihan älyttömästi sienistä, ja onkin ollut tosi kivaa, kun täällä päin on ollut niin hyvä sienisyksy. Kanttarelleja ollaan poimittu ja syöty litroittain. Ella ja Eeliskin tuntevat kanttarellin ja osasivat eilen niitä itsekseen poimia metsästä sillä aikaa kun oltiin Ellan vanhempainillassa.

10. Viimeisenä kohtana laitankin, että kysy mitä ikinä haluat tietää vielä minusta, niin minä vastaan ;) (ja kerron mitä haluan kertoa).

Nyt tosiaan tämä pitäisi jakaa eteenpäin kymmenelle blogille, mutta ihania blogeja on paljon paljon enemmän. Siksipä jätän tämän jakamatta ja jokainen, joka tämän sepustukseni on jaksanut lukea ja haluaa, saa napata pokaalin mukaansa. 

Ja käykää nyt ihmeessä visiitillä Kesän lapsi -blogissa!