Tänään olen leiponut, kun niin kolotti jauhopeukaloa. Aamusta aloin ja ensin leivoin tuolla Kinuskikissan perintöreseptillä limppuja.

Ohjeen löydät täältä. Tämä on oikeasti niin hyvää limppua, ettei sitä sanotuksi saa. Parhaiten asian selvittää leipomalla itse ja maistamalla.

Sitten välissä Essi leipoi muffinsseja Sunnuntai mix jauhosekoituksesta. Käytti omenapiirakka tjms jauhoa ja muffinsseihin laittoi sisälle omenahillosilmän ja fariinisokeria.

Kun nuo tuli valmiiksi jatkoin pullan leivonnalla, siinä välissä kylläkin virkkasinkin... eilen tulleen Novita -lehden pannulappumallista. Jos saisi vähän keväistä ilmettä keittiöön. Tänne blogiin jo vähän vaihdoin väriä, kun alkoi tuo lumi jo kyllästyttämään.

No, mutta pullaa. Omalla ohjeella tein taikinan, mutta KakkuKatrin vinkkiä kokeilin ja tein lemon curd-rahkapullia. Olen itse aivan hulluna tuohon lemon curdiin, joten tämä vinkki oli aivan loistava juuri minulle. Ja nam nam... kyllä onkin oikein suun makuisia pullat tuolla terästyksellä. :D

Vaikea oli odottaa, että tuo pulla vähän jäähtyy ja lemon curd jähmettyy sen verran, ettei sitä tarvinnut tassilta nuolla lopuksi. :p