Haaviston Sata kansanomaista kudinmallia kirjasta N:o 6. Kotka. Näissä pohja vadelmanpunaista Novita Nallea ja kuviot valkoista Nallea. Puikot nro3. Koko naisen M, kämmenosa ei pianistille ajateltu eli tälläiselle prinssinakkisormiselle lähinnä kuin minäkin. Näille ei käyttäjää ole vielä tiedossa...

Sitten pari kukkapatalappua, sanotaan nyt, että malli on traditionaalinen ja universaali, koska siitä on vähän sanomista tullut toisaalla. Itse sain innokkeen kuitenkin tähän malliin alunperin Janetin kautta Annelilta, kiitos siitä heille. Tämä on nyt pohjasta virkattu enemmän samaan malliin kuin Annelikin oli sen tehnyt, mutta nuo terälehtien ääriviivat tein Manun käsityöt blogista löytämäni kuvion mukaan. Tosin ei niistä tullut lopulta kuitenkaan sitten samanlaiset mitä siellä oli. Manu sitten taas oli ottanut mallia täältä, mutta kyllä molemmissa niissäkin on ihan omat juttunsa sitten.

No, lehdykän virkkasin raksiin ihan omasta päästäni, enkä ole vastaavaa nähnyt edes netissä. Tuntui vaan sopivan tuohon kuin nakki nenänpäähän tjms. Idean saa vapaasti napata mukaansa. 

Ja kas, alla taustana wanha tuttu Madlis shawl...