Ihanaa, paketti saapui jo. Itseasiassa paketista tuli kortti jo eilen, mutta se oli sellainen "sinulle on saapunut suurikokoinen kirje, joka ei mahtunut laatikkoosi..." ja kun noita yleensä on tullut vain kirjakerhosta, niin sieltä ajattelin sen nytkin tulleen :D

Vaan postiin kun menin ja Maarit kaivoi kaapista postini esiin tiesin heti, että se onkin minun 10 kierroksen eka ylläri. Ja ylläriä kerrakseen oli, kun leimojakin katselin, että voi hyvänen aika.

Ja kun kotiin pääsin ja paketin avasin, niin kyllähän siinä huokailtiin ihastuksesta yhdessä meidän Ellan kanssa. Kyllä oli niin ihana yllätys!!!

Paketista löytyi nimittäin:

Ihana suloinen kortti <3

Kahviservettejä, kultapainatuksella ja Ystävälle -tekstillä

Dr.Oetker'n Princess Lillifee strösseleitä (näiden kohdalla etenkin Ellan silmät laajeni)

Tuubi roosan väristä jääkuorrutetta

Pullo pinkkiä koristesprayta

Suklaalevy: Pure Chjoko Helsinki. Pelkästään katselusta saa nautintoa =)

Sydän piparimuotti, ihana uutuus siihen kokoelmaani

Ja sitten vielä levy tuollaista, uskoakseni, pikkukukallista kuvioleivinpaperia. Olen sellaista joskus nähnyt joidenkin blogeissa ja uskoisin tämän olevan sitä, mutta en ole koskaan livenä nähnyt tällaista. Käyttöohjeet varmasti voisi olla paikallaan. Sormeni syhyää jo tuota kokeilemaan ja siis itseasiassa kaikkia muitakin juttuja mitä paketissani oli.

Voi että olen iloinen tästä paketista, oli niin kiva. Tuskin nyt pystyn taaskaan nukkumaan, kun ensikuuta jään odottelemaan.

Kiitos SLY:ni, tosi ihana yllätys! Ja ihanaa ystävänpäivää ja helmikuuta myös Sinulle<3

Minna