Kauhean nopeasti aika on taas mennyt, kolme kuukautta noin vain hurahtanut. Jännittyneenä ja innoissani kipaisin eilen hakemaan paketin postista, kun postipoika toi saapumisilmoituksen. Viimeisen kuukauden teemanahan oli omena. Ja tosi kivan paketin olikin slyni osannut koota siitä minulle! 

Vähän haikein mielin sitä yllätystäni teille nyt esittelen ringin päättyessä. 

Paketista löytyi:

*Nalle pikakaurahiutaleita, nämä on muuten lempikaurahiutaleitani, teen aina niistä itselleni puuron... ja tiedättekö, joku aika sitten ostin useamman laatikon elovenahiutaleita jonkun kampanjan takia... enkä ole voinut syödä puuroa, koska niistä ei tule niin hyvää kuin näistä. Joten suonet anteeksi minulle, keitin niistä ensitöikseni tänään aamupuuroa ja se oli niin hyvää :p 

*Fariinisokeria

*Omenalastuja, maustettu kanelilla. Pussin takana lukee "omena päivässä pitää lääkärin loitolla", tämä vanha viisaus on hieman tainnut painua unholaan näinä aikoina.

*Kahta eri mallia muffinssivuokia.

*Kanelia ja kardemummaa.

*Marimekon nättejä servettejä.

*Suklaateetä. Paketissa lukee seuraavaa: "Musta lehtitee. Herkullinen suklaalla mautettu intialainen musta lehtitee. Kaloriton vaihtoehto "makean nälkään". Nauti terveellisestä, pehmeän hienostuneesta suklaan ja mustan teen sekoituksesta. Lisänä kuivattuja liljan terälehtiä. Aisti makujen mielihyvä." Siis aivan ihanaa!!! Suosittelen kaikkia suklaan ja teen ystäviä kokeilemaan tätä. Minulle aivan uusi tuttavuus ja teen juonti sai aivan uuden ulottuvuuden suklaan ansiosta.

*Kaksi omenaista ohjetta, "Omenakaurapaistos" ja "Mausteiset omenamuffinssit" Kuulostavat molemmat niin herkullisilta, kaurapaistosta olen joskus kokeillutkin, mutta oma ohjeeni on ollut hieman erilainen... paistos paistettiin nimittäin pannulla hellalla. Tämän kertaisen paketin sisältö onkin koottu näiden ohjeiden mukaan.

*Lisäksi minun on sanottava, että luin pakkaamiseen käytetyn muovikassin tekstin: "Tärkeintä ei ole se mitä teet, vaan mitä tekeminen tekee sinulle." Ja se on kyllä niin totta. Itse kuulun täysin niihin ihmisiin, jotka nauttivat siitä miten saa tehdä itse, joskus itse tulos ei ole niin palkitseva kuin itse tekeminen. 

*Ja olihan paketissa kaunis korttikin "Ystävyys on pienten ja suurten asioiden yhteistä jakamista." 

Kivojen yllätysteni takana on ollut Noora, KIITOS!!! Kiitos tosi kivoista yllätyksistäsi ja aurinkoista ihanaa heinäkuuta myös Sinulle. Jos joskus saat päähäsi aloitta blogin pidon, toivon, että saan tietää siitä ihan ensimmäisten joukossa.

Tässä se nyt oli, tämä kierros, kylläpä oli taas niin mukavaa olla mukana ja siitä suurin kiitos tietysti ihanalle Noora-slylleni!