Tässä eka Revontulihuivini valmiina. Aloin neuloa sitä jo huhtikuussa 2011, mutta sitten ihan parilla viimeisellä kerroksella huomasin virheen ja huivin tekele jäi odottelemaan purkamista ja uudelleen neulomista. Joulun alla otin työn taas esiin ja sain neulottua ne muutamat kerrokset uudelleen. Sitten työ joutui odottelemaan vielä, koska huivi on niin suuri, etten saanut sitä pingotettua mihinkään viimeistelyä varten. Nytkin se on viimeistely vähän fuskaten. Liotin huuhteluainevedessä ja sitten ripustin malliinsa pyykkitelineeseen kuivumaan. Kevättuuli kuivasikin huivin todella nopeasti. 

Lanka on Evillan Artyarn väri A-53 ja huivi on neulottu nro 5½ pyöröillä. 


Valmistunut on myös Arnen ja Carloksen Pääsiäiskoristeet -kirjan ohjeiden mukainen pääsiäispupu, tämän pupun sai Eelis, kohta valmistuu toinen pupu lahjaksi ja seuraavana jonossa on odottelemassa Ellan punainen lankakerä pupun muotoon muuttumista. Näitä pupuja on hirmu hauska neuloa! Tässä lankana Novita Nalle, pusero on Novita Siiriä.

Muistakaa hamstrata kananmunia nyt sitten pääsiäistä varten, sanoivat telkussa edellispäivänä, että loppuvat kaupoista kesken ihan niin kuin voi jouluna! Meidän kauppaan ei ole kylläkään sitä voitakaan vielä oikein hyllyyn saatu ja munat on olleet jo pitkään kortilla. Pitäisi olla vaan omat kanat, mutta miten tuon Mikan saa sellaista uskomaan ;)

Vielä yksi kuva, että näette miten pitkäksi se minun inkivääri on venähtänyt, pidempi varsi on nyt noin 75 cm pitkä: