Mihin tämä aika nykyään katoaa? Tätä asiaa olen joutunut todella pohtimaan useasti tässä viime viikkoina.

Ja nyt taas, kolme kuukautta... hups vaan ja nyt tämä salainen leivontaystävä kierros 16 on tullut päätökseensä. Keskiviikkona illasta rakas mieheni kävi noutamassa minulle paketin postista. Ja kun sitten lopulta palasin kotiin iltamyöhään, se täällä minua odotteli (mies ei sitten enää siinä vaiheessa, kun oli mennyt omiin harrastuksiinsa vpk:n).

Seuraavana aamuna aikaisin avasin paketin ja ihastelin ihania saamisiani ja sitten kiireesti pistin paketin pois, ennen kuin aloitin päivän työni täällä kotona. 

Paketti oli niin runsas... kuten huomaatte. On monta sorttia erilaista lämmintä juotavaa: cappuccinoa amarettolla ja tobleronella, taskukahvia :D... (maistan tänään jossain vaiheessa: tänään minulla on periaatteessa vapaapäivä), sitten suklaajuomatikkuja (chili-appelsiini ja mansikka), pina colada sekoitusta plus floating tea egg siis kelluva teemuna. Tämä kelluva teemuna on kuulkaa aivan uskomaton kapine, ihastuin siihen aivan valtavasti. Saa nähdä miten pidempi koekäyttö vaikuttaa mielipiteeseeni, mutta tällä hetkellä suosittelisin sitä ihan kenelle vaan.

No, sitten olis makeita ihanuuksia juomiin: laventeli-hunajaa ja niin söpöjä sokeripaloja, en todellakaan raaski niitä edes käyttää.

Vielä olisi resepti Dinosauruspiirakkaan ja sitä varten muusijauhetta ja rose-pippuria. Ohje tuli juuri sopivasti, viikonloppun vieraatkin saavat koemaistaa tätä piirakkaa. Vaikutti herkulliselta ainakin noin luettuna ja hauskaltakin.

Mitähän vielä :D 

Ai niin, paljastus! Ihana ystäväni näiden kolmen kuukauden aikana on ollut "Raparperin alla - blogin" Hanna. 

Kiitos Hanna kivoista yllätyksistä ja mukavaa syksyä, halloweenia ja kohta jo joulun odotusta.

PS. Meillä joulun odotus on jo alkunut kiivaana, sillä tällä viikolla tuli jakoon myytävät partion adventtikalenteritkin, ja koska olen niistä vastuussa, on ollut infotilaisuutta ilta toisensa jälkeen. Olen suloisia pieniä ja vähän isompiakin partiolaisia ohjeistanut myynnistä. Joten olkaa valmiina, nyt he ovat liikkeellä, hyvän asian puolesta.

PS2: Ellalla oli 6 vuotis synttärit, nyt vasta ekaa kertaa sain tilaisuuden kokeilla jo keväällä saamaani HelloKitty muotovuokaa. Vähän kiireessä kakkukin syntyi. Kiitos vielä Teijallekin, jos olet linjoilla, maaliskuisesta SLY-ylläristäni!

Hirmu määrä olisi postattavaa jemmassa, mutta en pidennä tätä enää... jatkan kunhan sopiva väli tulee taas!

Kiitos nami-hiirelle myös kärsivällisyydestä.

JA HURJAN KAMMOTTAVAN PELOTTAVAA HALLOWEENIA KAIKILLE!